Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/224321

La trompeta en la Comunidad Valenciana : historia de la trompeta, la banda, compositores valencianos del s. XX
Sancho Fernández, David
Escola Superior de Música de Catalunya; Serrano Soliva, Ángel
En el presente proyecto “La Trompeta en la C. Valenciana” se pretende dar la visión global de la Trompeta dentro de la historia de la música y más específicamente dentro de Valencia. El trabajo incluye un apartado explicativo de los mejores maestros y pedagogos del instrumento, la ascendente historia de las Bandas en esta Comunidad, el repertorio e influencia que tienen los compositores de esta tierra para la Trompeta y el análisis de las obras escogidas.
En el present projecte "La Trompeta a la Comunitat Valenciana" es pretén donar la visió global de la Trompeta dins de la història de la música i més específicament dins de València. El treball inclou un apartat explicatiu dels millors mestres i pedagogs de l'instrument, l'ascendent història de les Bandes en aquesta Comunitat, el repertori i influència que tenen els compositors d'aquesta terra per a la Trompeta i l'anàlisi de les obres escollides.
In this project "The Trumpet in C. Valenciana" attempt to provide a global vision of the Trumpet in the history of music and more specifically within Valencia. The paper includes a section explaining the best teachers and pedagogues of the instrument, the history of the Bands up in this community, the repertoire and influence of the composers of this land for Trumpet and analysis of selected works.
25-02-2014
78 - Música
Trompeta -- Història -- País Valencià
Trompeta, Música per a -- Anàlisi i apreciació
Bandes (Música) -- País Valencià
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
113 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PF David Sancho Fernández.pdf 4.256 MB PDF Projecte final

Mostra el registre complet del document