Títol:
|
Principales problemas tecnológicos en la elaboración del jamón curado
|
Autor/a:
|
Arnau, J. (Jacint)
|
Altres autors:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Resumen:
|
El autor del artículo presenta un compendio de los principales problemas tecnológicos que se pueden presentar en el jamón curado. Estos problemas pueden afectar al aspecto, a la textura o al flavor y se pueden reducir mediante una apropiada selección de la materia prima y la adecuación de los procesos de transformación. |
Data de publicació:
|
2013 |
Matèries (CDU):
|
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
Matèries:
|
Pernil -- Elaboració |
Drets:
|
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Pàgines:
|
64 p. |
Tipus de document:
|
Article Article - Versió actualitzada |
Publicat per:
|
Estrategias Alimentarias
|
Compartir:
|
|