Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/223874

High pressure induced changes in beef muscle proteome: correlation with quality parameters
Marcos Muntal, Begonya; Mullen, Anne Maria
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2014
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Altes pressions (Tecnologia)
Aliments -- Qualitat
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
26 p.
Article
Article - Versió acceptada
Elsevier
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
Marcos & Mullen 2014.pdf 1.166 MB PDF

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Clariana Orduña, Maria; Valverde, Juan; Wijngaard, Hilde; Mullen, Anne Maria; Marcos Muntal, Begonya
Marcos Muntal, Begonya; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Garriga Turón, Margarita; Monfort i Bolivar, Josep M.