Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/222031

Desenvolupament d'una aplicació web per a la gestió d'intercanvi de llibres i compartició de relats
Sánchez Ortega, Iván
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pedret Ferré, Carles
El projecte es basa en el desenvolupament d'un aplicació web amb l'objectiu de facilitar l’intercanvi de llibres mitjançant una manera ràpida i eficaç alhora que es redueixen els costos fins a ser mínims o inexistents. També inclou la funcionalitat d'afegir relats d'autors aficionats amb la finalitat de compartir aquests amb la resta d'usuaris, els quals tenen la possibilitat de comentar tant els llibres com els relats.
El proyecto se basa en el desarrollo de una aplicación web con el objetivo de facilitar el intercambio de libros mediante una manera rápida y eficaz a la misma vez que se reducen los costes hasta llegar a ser mínimos o inexistentes. También incluye la funcionalidad de añadir relatos de autores aficionados con la finalidad de compartir estos con el resto de usuarios, los cuales tienen la posibilidad de comentar tanto los libros como los relatos.
This project is based on web application development. It aims to facilitate the exchange of books and do it in a quick and efficient at the same time reducing costs to become minimal or nonexistent. This also includes the ability to add stories of amateur authors in order to share these with other users, which have the opportunity to comment on both the books and the stories.
13-01-2014
004 - Informàtica
Pàgines web -- Disseny
Intercanvi literari i científic
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
93 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
SanchezOrtegaIvan-ETIGa2012-13.pdf 2.571 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem