Text Plagi, detecció de text no citat
Martínez Vilanova, Albert
Duran Cals, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 81 p.
Resum: El treball presenta una aplicació web que permet la detecció de text plagiat en un arxiu prèviament seleccionat per l'usuari gràcies a l'API Summon Service a través d'un entorn web. La idea sorgeix del director de projecte Jordi Duran Cals quan em va proposar una col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya per desenvolupar aquesta nova eina, que donaria solució a la necessitat dels professors de poder detectar possibles plagis. Amb la nostra aplicació hem complert l'objectiu principal de crear satisfactòriament i amb excel·lents resultats una aplicació web que busca i detecta entre els documents continguts a la biblioteca virtual de la Universitat Oberta de Catalunya mitjançant l'ús de Summon Service.
Resum: El trabajo presenta una aplicación web que permite la detección de texto plagiado en un archivo previamente seleccionado por el usuario gracias al API Summon Service a través de un entorno web. La idea surge del director de proyecto Jordi Duran Cals cuando me propuso una colaboración con la Universitat Oberta de Catalunya para desarrollar esta nueva herramienta, que daría solución a la necesidad de los profesores de poder detectar posibles plagios. Con nuestra aplicación hemos cumplido el objetivo principal de crear satisfactoriamente y con excelentes resultados una aplicación web que busca y detecta entre los documentos contenidos en la biblioteca virtual de la Universitat Oberta de Catalunya mediante el uso de Summon Service.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Disseny ; Plagi ; Control automàtic



81 p, 6.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir