Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/19603

Millora del camí que uneix Can Tintorer amb Molins de Rei
Canalias Suquet, Ignasi
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria del Terreny, Cartogràfica i Geofísica; Tapia Gómez, Ana M.
El projecte té com a finalitat la millora del camí que uneix la població de Molins de Rei amb el restaurant de Can Tintorer. Aquest camí forma part del parc natural de Collserola i és molt utilitzat per accedir amb cotxe fins al restaurant i a l’hípica del Bosc que hi ha al costat seu; com també per molts usuaris del parc natural ja sigui per passejar-hi a peu, bicicleta o cavall. L’objectiu del projecte és donar solució als problemes que presenta el camí com són passos estrets per a l’encreuament de dos vehicles juntament amb un camí pedregós i polsegós. Per donar solució a les diferents problemàtiques es realitza un estudi del camí. En primer lloc s’observa la traça del camí, situant en la millor ubicació possible les bases a les quals donem coordenades a partir d’observacions GPS i que ens serveixen de recolzament per a la realització de la poligonal. Posteriorment es realitza l’aixecament topogràfic a escala 1:500 de tot el camí obtenint el model digital del terreny que permet estudiar la nova traça. Pel càlcul en post-procés de les observacions GPS s’ha emprat el software Leica GeoOffice. Per al càlcul de les toleràncies i de les bases de la poligonal en coordenades UTM s’ha emprat Microsoft Excel. Amb Autocad i MDT realitzem la radiació dels punts i obtenim el model digital del terreny que ens serveix de base per al projecte de millora del camí. Acabada la primera part del projecte, la presa de dades i la seva interpretació, la segona part del projecte busca millorar la traça del camí existent i fer un estudi de l’impacte que pot tenir el projecte sobre el parc. Al tractar-se d’un camí no existeix una normativa especifica, per la qual cosa s’utilitza de forma lògica la normativa per carreteres i la diferent bibliografia sobre camins.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Infraestructures i modelització dels transports::Transport per carretera
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Geomàtica::Sistemes d'informació geogràfica
Mobile geographic information systems
Roads--Maintenance and repair
Surveys
Localització per satèl·lit, Sistemes de
Carreteres -- Manteniment i reparació
Aixecaments topogràfics
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem