GalaxyDefenders : desenvolupament d'un side-scrolling shooter per iOS
Garcia Campoy, Sergi
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 83 p.
Resum: Aquest projecte neix del interés personal de l'autor per a la indústria dels videojocs. El principal objectiu de l'aplicació és esdevenir un joc complet mitjançant l'ús de tècniques clàssicament empleades en el desenvolupament de jocs en dues dimensions de manera que la experiència i tècniques adquirides sigui el més reutilitzable possible.
Resum: Este proyecto nace del interés personal del autor por la industria de los videojuegos. El principal objetivo de esta aplicación es la de convertirse en un juego completo mediante el uso de técnicas clásicamente empleadas en el desarrollo de juegos de dos dimensiones de manera que la experiencia i técnicas adquiridas sean lo más reutilitzables posible.
Resum: This project stems from the author's personal interest in the videogame industry. The main goal of this application is to become a full game using techniques traditionally used in the development of two-dimensional games so acquired experience and skills are as reusable as possible.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Videojocs ; Programació ; Programari d'aplicació ; Desenvolupament ; IOS (Sistema operatiu)



83 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir