Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/219038

GalaxyDefenders: desenvolupament d'un side-scrolling shooter per iOS
Garcia Campoy, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Mostaccio, Diego Javier
Aquest projecte neix del interés personal de l’autor per a la indústria dels videojocs. El principal objectiu de l’aplicació és esdevenir un joc complet mitjançant l’ús de tècniques clàssicament empleades en el desenvolupament de jocs en dues dimensions de manera que la experiència i tècniques adquirides sigui el més reutilitzable possible.
Este proyecto nace del interés personal del autor por la industria de los videojuegos. El principal objetivo de esta aplicación es la de convertirse en un juego completo mediante el uso de técnicas clásicamente empleadas en el desarrollo de juegos de dos dimensiones de manera que la experiencia i técnicas adquiridas sean lo más reutilitzables posible.
This project stems from the author's personal interest in the videogame industry. The main goal of this application is to become a full game using techniques traditionally used in the development of two-dimensional games so acquired experience and skills are as reusable as possible.
16-10-2013
004 - Informàtica
Videojocs -- Programació
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
IOS (Sistema operatiu)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
83 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
GarciaCampoySergi-ETISa2011-12.pdf 1.986 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem