To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/20296

Monitorización del proceso de fermentación maloláctica en el vino tinto mediante propagación de ondas de ultrasonido
Novoa Díaz, Daniel F.; Puig-Pujol, A.; Rodríguez Nogales, J. M.; Fernández Fernández, E.; Vila Crespo, J.; Capdevila, F; Amer, M.A.; García Álvarez, Víctor Óscar; Chávez Domínguez, Juan Antonio; García Hernández, Miguel J.; Turó Peroy, Antonio; Salazar Soler, Jorge
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Universitat Politècnica de Catalunya. GSS - Grup Sistemes Sensors
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Viticultura
-Àrees temàtiques de la UPC::So, imatge i multimèdia
-Fermentation malolactique
-Ultrasonic waves
-Ultrasonidos
-Velocidad
-Fermentación
-Ácido málico
-Ácido láctico
-Fermentació malolàctica
-Ultrasons
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Conference Object
AMV
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Novoa Díaz, Daniel F.; Rodríguez Nogales, J. M.; Fernández Fernández, E.; Vila Crespo, J.; García Álvarez, Víctor Óscar; Amer, M.A.; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
Amer, M.A.; Novoa Díaz, Daniel F.; Puig-Pujol, A.; Capdevila, Josefina; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
Amer, M.A.; Chávez Domínguez, Juan Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge; Turó Peroy, Antonio
Celik, Dervis; Amer Boixareu, Miguel Ángel; Novoa Díaz, Daniel F.; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Turó Peroy, Antonio; García Hernández, Miguel J.; Salazar Soler, Jorge
García Álvarez, J.; García Hernández, Miguel J.; Novoa Díaz, Daniel F.; Turó Peroy, Antonio; Chávez Domínguez, Juan Antonio; Salazar Soler, Jorge
 

Coordination

 

Supporters