Experiencia con Telaprevir en una corte de pacientes monoinfectados y coinfectados en un hospital de tercer nivel
Barbero Alonso, Susana
Knobel Freud, Hernando
Ortega González, Enrique
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2013
Descripció: 14 p.
Resum: Objetivos: avaluar tasas de respuestas y seguridad, a las 24 semanas del inicio de tratamiento, en pacientes monoinfectados por VHC y coinfectados VIH/VHC con Telaprevir.
Resum: Objectius: avaluar taxes de respostes i seguretat, a les 24 setmanes de l'inici de tractament, en pacients monoinfectados per VHC i coinfectados VIH/VHC amb Telaprevir. Mètodes: estudi descriptiu transversal dels malalts mono i coinfectados (tant "naive", recaedores, no respondedores i respondedores parcials), tractats amb Telaprevir en una Unitat de Malalties Infeccioses. Es van arreplegar les dades demogràfiques de cada malalt, dades analítiques, immunològics i virológicos així com la determinació de polimorfisme IL B28. S'arrepleguen dades basals i a les 4, 8, 12 i 24 setmanes. Resultats: un total de 43 malalts analitzats que van iniciar tractament amb Telaprevir. Completen tractament fins 12 setmanes els 43, i fins a la setmana 24 amb Peginterferon i Rivabirina un total de 35 malalts. Un 48% eren malalts monoinfectados i un 51% coinfectados VIH-VHC. Un 80% eren hòmens i un 20% dones, amb una edat mitjana de 52 +/- 8'7 anys. A les 12 setmanes, un 76% dels pacients monoinfectados i un 86% dels coinfectados tenien indetectable VHC, i a les 24 setmanes un 86% dels monoinfectados i un 90% dels coinfectados,Experiencia con Telaprevir en una corte de pacientes monoinfectados y coinfectados en unhospital de tercer nivel mantenien resposta viral en tractament, sense ser estes diferències estadísticament significatives. De la mateixa manera no es van trobar diferències estadísticament significatives en les proporcions d'efectes secundaris. Conclusions: l'efectivitat i la seguretat del tractament amb triple teràpia que inclou Teleprevir en la infecció crònica de VHC, són semblants en malalts monoinfectados i coinfectados.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Sida



14 p, 455.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir