Comunicacions a congressos (Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)

 

Publications in public/open access derived from the research activities of faculty members at the Universitat de Barcelona.

Recent Submissions

Juan i Olivé, M. Emília; Planas i Rosselló, Joana M.
Pérez-Cano, Francisco J.; Castell, Margarida; Franch i Masferrer, Àngels; Rodríguez Lagunas, María José; Saldaña-Ruíz, Sandra; Massot Cladera, Malen; Rigo-Adrover, Mar; Azagra Boronat, Ignasi
Solé Ferré, Anna; Ciudad i Gómez, Carlos Julián; Chasin, Larry; Noé Mata, Verónica
Ferrer i Roig, Ruth; Rodríguez Lagunas, María José; Ferrer, L.; Martín Venegas, Raquel; Fisa Saladrigas, Roser; Girona i Brumós, Victòria; Benedí, Carles; Prat Aixelà, Josefa; Jounou Prat, Carme; Melsió Nuñez, Carme
Amat, Concepció; Juan i Olivé, M. Emília; Lozano Mena, Glòria; Miró Martí, Ma. Lluïsa; Pérez Bosque, Anna; Moretó, Miquel, 1950-

All the research contents at RECERCAT from the Universitat de Barcelona (UB) are obtained from the research collections at its institutional repository Diposit Digital de la UB.
If you are a member of the UB and you are interested in publishing research contents here please contact recercat@ub.edu or read the instructions.


Gestió de la Recerca UB

Política de Acceso Abierto UB

 

Coordination

 

Supporters