Gestor de importaciones, transportes y previsiones
Rodríguez Álvarez, Víctor
Piferrer Rodríguez, Just
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 69 p.
Resum: El objetivo del proyecto es crear un sistema que permita gestionar las importaciones realizadas por una empresa, extraer previsiones para la planificación de la plantilla en el almacén de entrega y analizar la calidad del transporte. Más concretamente, como función principal el aplicativo diseñado debe permitir el almacenamiento en base de datos de los artículos, pedidos (conjunto de artículos) y envíos (conjunto de pedidos) que la empresa importa así como proveer las herramientas necesarias para su creación, edición, actualización y seguimiento en tiempo real. La obtención de previsiones para los almacenes de entrega y el análisis del transporte son funciones secundarias pero no por ello menos importantes ya que permitirán a las empresas usuarias planificar la plantilla necesaria para la recepción de la mercancía y proporcionarán información muy valiosa a la hora de negociar con las empresas de transporte.
Resum: L'objectiu del projecte és crear un sistema que permeti gestionar les importacions realitzades per una empresa, extreure previsions per a la planificació de la plantilla al magatzem de lliurament i analitzar la qualitat del transport. Més concretament, com a funció principal de l'aplicació dissenyada ha de permetre l'emmagatzematge a la base de dades dels articles, comandes (conjunt d'articles) i lliuraments (conjunt de comandes) que la empresa importa així com proporcionar les eines necessàries per a la seva creació, edició, actualització i seguiment en temps real. L'obtenció de previsions per als magatzems de lliurament i l'anàlisi del transport són funcions secundàries però no per això menys importants ja que permetran a les empreses usuàries planificar la plantilla necessària per a la recepció de les mercaderies i proporcionaran una informació valuosa a l'hora de negociar amb les empreses de transport.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Logística empresarial ; Automatització ; Intranets (Xarxes d'ordinadors) ; Disseny i construcció



69 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir