Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/217276

Estudi de cloud cumputing i desenvolupament d'un gestor de currículums en eyeOS
Peña Gómez, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pujol Capdevila, Jaume
El Cloud Computing o computació en el núvol és un conjunt de tecnologies que busca tenir tots els nostres arxius i informació a Internet sense dependre de tenir la capacitat suficient per emmagatzemar informació, tan sols d'oferir-nos el servei que volem en el moment que necessitem. En aquest projecte es detalla l'estudi de les diferents solucions cloud a nivell personal necessàries pel nostre dia a dia amb l'objectiu d'obtenir una eina que ens permeti posteriorment desenvolupar una petita aplicació per a gestionar els nostres currículums vitae.
El Cloud Computing o computación en la nube es un conjunto de tecnologías que busca tener todos nuestros archivos e información en Internet sin depender de tener la capacidad suficiente para almacenar información, solamente ofrecernos el servicio que queramos en el momento que necesitemos. En este proyecto se detalla el estudio de las diferentes soluciones cloud a nivel personal necesarias para nuestro día a día a fin de obtener una herramienta que nos permita posteriormente desarrollar una pequeña aplicación para gestionar nuestros curriculums vitae.
Cloud Computing is a set of technologies that aims to have all our files and information on the Internet without relying on having sufficient capacity to store information, only offering us the service we want at the time we need. This project details the study of different cloud solutions on a personal level necessary for our day to day in order to obtain a tool that allow us to develop a small application to manage our curriculum vitae.
2013-09-02
004 - Informàtica
Computació en núvol
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
91 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PenaGomezAlbert-ETIGa2011-12.pdf 2.145 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters