Estudi de cloud cumputing i desenvolupament d'un gestor de currículums en eyeOS
Peña Gómez, Albert
Pujol Capdevila, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 91 p.
Resum: El Cloud Computing o computació en el núvol és un conjunt de tecnologies que busca tenir tots els nostres arxius i informació a Internet sense dependre de tenir la capacitat suficient per emmagatzemar informació, tan sols d'oferir-nos el servei que volem en el moment que necessitem. En aquest projecte es detalla l'estudi de les diferents solucions cloud a nivell personal necessàries pel nostre dia a dia amb l'objectiu d'obtenir una eina que ens permeti posteriorment desenvolupar una petita aplicació per a gestionar els nostres currículums vitae.
Resum: El Cloud Computing o computación en la nube es un conjunto de tecnologías que busca tener todos nuestros archivos e información en Internet sin depender de tener la capacidad suficiente para almacenar información, solamente ofrecernos el servicio que queramos en el momento que necesitemos. En este proyecto se detalla el estudio de las diferentes soluciones cloud a nivel personal necesarias para nuestro día a día a fin de obtener una herramienta que nos permita posteriormente desarrollar una pequeña aplicación para gestionar nuestros curriculums vitae.
Resum: Cloud Computing is a set of technologies that aims to have all our files and information on the Internet without relying on having sufficient capacity to store information, only offering us the service we want at the time we need. This project details the study of different cloud solutions on a personal level necessary for our day to day in order to obtain a tool that allow us to develop a small application to manage our curriculum vitae.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Computació en núvol



91 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir