Assistent de formularis Walnut
Sciortino Poch, Eduard
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 81 p.
Resum: El projecte es desenvolupa en el marc d'un conveni entre la UAB i la empresa UNIT4 Business Software Ibérica a les oficines de Barberà del Vallès. L'objectiu del projecte consisteix en crear un assistent de formularis per a la plataforma de treball de l'aplicació de gestió de l'empresa UNIT4 que permeti tant a usuaris com a clients crear els seus propis formularis personalitzats complint sempre les directrius de disseny predefinides.
Resum: El proyecto se desarrolla en el marco de un convenio entre la UAB y la empresa UNIT4 Business Software Ibérica en las oficinas de Barberà del Vallès. El objetivo del proyecto consiste en crear un asistente de formularios para la plataforma de trabajo de la aplicación de gestión de la empresa UNIT4 que permita tanto a usuarios como a clientes crear sus propios formularios personalizados cumpliendo siempre las directrices de diseño predefinidas.
Resum: The project is developed under an agreement between the UAB and the company UNIT4 Business Software Ibérica in the offices of Barberà del Vallès. The goal of the project is create a form wizard for the work platform of the application of business management of the company UNIT4 that allows both users and customers to create their own customized forms fulfilling the predefined design guidelines.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Formularis ; Software d'ordinadors ; Programari d'aplicació ; Desenvolupament



81 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir