Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/217273

Assistent de formularis Walnut
Sciortino Poch, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
El projecte es desenvolupa en el marc d'un conveni entre la UAB i la empresa UNIT4 Business Software Ibérica a les oficines de Barberà del Vallès. L'objectiu del projecte consisteix en crear un assistent de formularis per a la plataforma de treball de l'aplicació de gestió de l'empresa UNIT4 que permeti tant a usuaris com a clients crear els seus propis formularis personalitzats complint sempre les directrius de disseny predefinides.
El proyecto se desarrolla en el marco de un convenio entre la UAB y la empresa UNIT4 Business Software Ibérica en las oficinas de Barberà del Vallès. El objetivo del proyecto consiste en crear un asistente de formularios para la plataforma de trabajo de la aplicación de gestión de la empresa UNIT4 que permita tanto a usuarios como a clientes crear sus propios formularios personalizados cumpliendo siempre las directrices de diseño predefinidas.
The project is developed under an agreement between the UAB and the company UNIT4 Business Software Ibérica in the offices of Barberà del Vallès. The goal of the project is create a form wizard for the work platform of the application of business management of the company UNIT4 that allows both users and customers to create their own customized forms fulfilling the predefined design guidelines.
02-09-2013
004 - Informàtica
Formularis -- Software d'ordinadors
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
81 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
SciortinoPochEduard-ETIGa2011-12.pdf 2.922 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem