DietPlan : Desenvolupament d'un assistent nutricional online
Fernández Izquierdo, Hèlia Maria
Talló Sendra, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 59 p.
Resum: Avui en dia, Internet permet ampliar l'horitzó d'alguns serveis, donant-los un altre caire més versàtil i còmode pel client final. El fet de posar a disposició del client un servei com el de la dietètica i la nutrició 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, sense que perdi el seu valor i continui sent individualitzat, ofereix al client un coaching en aquest terreny i, al negoci, una altra visió del mateix. Així doncs, el principal objectiu és desenvolupar un lloc web, on l'usuari final pugui rebre una valoració dietètica i nutricional del seu estat actual de manera automàtica i, a la vegada, se li aportin els punts on pot millorar i una dieta escaient. Tot i així, la figura del professional en dietètica participarà del procés, ja que sempre existiran casos més complicats que d'altres.
Resum: Hoy en día, Internet permite ampliar el horizonte de algunos servicios, dándoles otro cariz más versátil y cómodo para el cliente final. El hecho de poner a disposición del cliente un servicio como el de la dietética y la nutrición 24 horas al día y 7 días a la semana, sin que pierda su valor y siga siendo individualizado, ofrece al cliente un coaching en este terreno y, al negocio, otra visión del mismo. Así pues, el principal objetivo es desarrollar un sitio web, donde el usuario final pueda recibir una valoración dietética y nutricional de su estado actual de forma automática y, a la vez, se le aporten los puntos donde puede mejorar y una dieta adecuada. Aún así, la figura del profesional en dietética participará del proceso, ya que siempre existirán casos más complicados que otros.
Resum: Today, Internet broadens the horizons of some services, giving them a most versatile look more convenient for the customer. The fact of making available to the client a service as dietetics and nutrition 24 hours a day, 7 days a week, without losing its value and remaining individualized, offers guests a coaching in this area and gives business another view of the same. Thus, the main objective is to develop a website, where the end users can receive automatically a dietary and nutritional assessment of their current status and at the same time, get advice on the points to improve and a proper diet. Still, the professional in dietetics participates in the process as there are always more complicated cases than others.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Dieta ; Software d'ordinador ; Pàgines web ; Desenvolupament



59 p, 975.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir