Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/213715

Aplicació web per a gestió de pressuposts a Ncora
Ros Minguell, Eric
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Grau Sala, Ramon
El projecte que s’ha presentat correspon a la titulació d’Enginyeria en Informàtica i conté diversos aspectes relacionats al desenvolupament d’una aplicació web per a gestionar els pressupostos de l’empresa Ncora. Es presenta un estudi i anàlisi de requeriments, una compra de servidors, una instal·lació i configuració dels servidors en l’entorn hardware del núvol de Ncora, un anàlisi i disseny de la base de dades i un desenvolupament a mida de l’aplicació software. L’objectiu principal del projecte és l’estalvi de temps en la creació de pressupostos i la ràpida cerca de pressupostos fets així com dels seus components.
El proyecto que se ha presentado corresponde a la titulación de Ingeniería Informática y contiene diversos aspectos relacionados con el desarrollo de una aplicación web para la gestión de presupuestos de la empresa Ncora. Se presenta un estudio y análisis de requerimientos, así como una compra de servidores, una instalación y configuración de los servidores en el entorno hardware de la nube de Ncora, un análisis y diseño de la base de datos y un desarrollo a medida de la aplicación software. El objetivo principal del proyecto es el ahorro de tiempo en la creación de presupuestos y la rápida búsqueda de presupuestos realizados así como de sus componentes.
Project presented corresponds to Computer Engineering degree and contains different features related to developing of a web application for managing budgets for Ncora enterprise. We present a study and analysis of requirements, a purchase of servers, installation and configuration of these servers into Cloud environment of Ncora, an analysis and design of the database and finally we find a customized development of a software application. Main target of this project is to save time in creating budgets, the quickly search of done budgets and the quickly access to budget components.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2012
004 - Informàtica
Pressupost (Empreses privades) -- Automatització
Pàgines web -- Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
67 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_EricRosMinguell_informe.pdf 161.2 KB PDF Informe previ
PFC_EricRosMinguell_presentacio.pdf 1.280 MB PDF Presentació
PFC_EricRosMinguell.pdf 5.212 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem