Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/212595

Servicio web para el cuidado de animales domésticos
Blasco Rodríguez, Raúl
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Mostaccio, Diego Javier
El proyecto consiste en la creación un software que permita dar servicio a familias con mascotas que necesiten encontrar de una manera rápida residencias cercanas, protectoras o bien veterinarios. En caso de no poder mantener a la mascota, tener la posibilidad de anunciarlo para que otra familia pueda hacerse cargo de nuestra mascota adoptándola. En esta etapa de crisis económica se quiere ofrecer un servicio que permite a familias con mascota ponerse en contacto con personas de su provincia que se responsabilicen de su mascota durante un periodo de tiempo llegando a un acuerdo. De esta manera los dueños de la mascota obtienen un cuidado temporal más económico que una guardería de verano.
El projecte consisteix en la creació d'un software que permeti donar servei a famílies amb animals de companyia que necessitin trobar d'una manera ràpida residencies properes, protectores o bé veterinaris. En el cas de no poder mantenir al animal de companyia, tenir la possibilitat de anunciar-ho per a que un altre família pugui fer-se càrrec del nostre animal de companyia adoptant-lo. En aquesta etapa de crisi econòmica es disposa d'un servei que permeti a famílies posar-se en contacte amb persones de la mateixa provincià que es responsabilitzin del nostre animal de companyia durant un període arribant a un acord. D'aquesta manera els amos de l'animal obtenen un servei temporal més econòmic que una guarderia d'estiu. SUMMARY
The project involves creating software that allows serving families with pets who need to find nearby residences, protective or veterinarians. In case you cannot keep your pet, you can advertise for another family to take care of your pet by adopting it. At this stage of economic crisis, provides a service that allows families with pet contact with people of his province to take responsibility for your pet during a period of time reaching an agreement. In this way the pet owners get a foster care cheaper than a summer residence.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
06-2012
004 - Informàtica
Pàgines web -- Desenvolupament
Animals de companyia -- Protecció -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
82 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PFC_RaulBlascoRodriguez_presentacio.pdf 1.614 MB PDF Presentació
PFC_RaulBlascoRodriguez.pdf 1.983 MB PDF Projecte

Mostra el registre complet del document