Motion capture amb Microsoft Kinect
López Contreras, Oriol
Martí Godia, Enric, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Arnal Montoya, Jorge, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 75 p.
Resum: El proyecto trata de convertirse en una herramienta para animadores 3D, tanto para los que hacen películas como para los que modelan videojuegos, que necesiten de un software para simplificar el trabajo que conlleva animar un modelo 3D. Todo sin necesidad de usar trajes especializados. El proyecto, usando Kinect, convertirá los movimientos captados por la cámara y los agregará al modelo, creando una animación basándose en los movimientos reales de una persona.
Resum: El projecte tracte de convertir-se en una eina per a animadors 3D, tant pels que fan pel·lícules com pels que modelen videojocs, que necessiten d'un software per simplificar el treball que comporta animar un model 3D. Tot sense necessitat d'utilitzar vestits especialitzats. El projecte, utilizant Kinect, convertirà els moviments captats per la càmara i els agregarà al model, creant una animació basant-se en els moviments reals d'una persona.
Resum: The project means to serve as a tool for 3D animators, either film animators or videogame designers, that need a software to simplify the work that carries animating a 3D model. All without the need of specialized suits. This project, using Kinect, will convert the movements captured by the camera and then adding them to the model, creating an animation based on the real movements of a person.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Animació per ordinador



Projecte
75 p, 7.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir