Disseny i elaboració de materials d'educació ambiental per a Mexicali (Baixa Califòrnia, Mèxic)
Rossinyol i Pinya, Laura
Boada, Martí, 1949-
Maneja, Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2013
Descripció: 67 p.
Resum: El present treball aporta el disseny d'un nou material d'educació ambiental (EA) adequat a l'alumnat de la ciutat de Mexicali, capital de la Baixa Califòrnia (Mèxic), que s'ajusti a les necessitats d'aquesta tenint en compte els escassos recursos de personal tècnic i econòmics de que disposa la ONG Desarrollo Integral Comunitario de Mexicali A. C. Al finalitzar el projecte, després d'un ampli treball de recerca documental i de camp, s'ha elaborat un material didàctic d'EA pels nivells educatius de primària, secundària i preparatòria (l'equivalent al batxillerat més el 4t d'ESO) adequat al context de la zona.
Resum: Este trabajo aporta el diseño de un nuevo material de educación ambiental (EA), adecuado a los alumnos de la ciudad de Mexicali, capital de la Baja California (México), que se ajuste a las necesidades de estos teniendo en cuenta los escasos recursos de personal técnico y económico de que dispone la ONG Desarrollo Integral Comunitario de Mexicali A. C. Al finalizar el proyecto, después de un trabajo de investigación documental y de campo, se ha elaborado un material didáctico de EA para primaria, secundaria y preparatoria (equivalente al bachillerato más el 4º de ESO) adecuado al contexto de la zona.
Resum: This project provides the design of a new material for environmental education (EE) suitable for students in the city of Mexicali, the capital of Baja California (Mexico), which meets the needs of the poor resources o technical and economic provisions fo the NGO Desarrollo Integral Comunitario de Mexicali A. C. At the end of the project, after an extensive documentary reserach and flieldwork site, we has developed a material for (EE) primary, middle and hig school appropriate to the context of the area.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Col·lecció: Facultat de Ciències. Projectes i treballs de final de carrera. Ciències ambientals
Document: Treball final de grau
Matèria: Educació ambiental ; Mexicali (Méxic) ; Metodologia



Resum
11 p, 3.4 MB

Projecte
67 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències. TFM

 Registre creat el 2013-04-29, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir