Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/210416

Disseny i elaboració de materials d'educació ambiental per a Mexicali (Baixa Califòrnia, Mèxic)
Rossinyol i Pinya, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Boada, Martí, 1949-; Maneja Zaragoza, Roser
El present treball aporta el disseny d'un nou material d'educació ambiental (EA) adequat a l'alumnat de la ciutat de Mexicali, capital de la Baixa Califòrnia (Mèxic), que s'ajusti a les necessitats d'aquesta tenint en compte els escassos recursos de personal tècnic i econòmics de que disposa la ONG Desarrollo Integral Comunitario de Mexicali A.C. Al finalitzar el projecte, després d'un ampli treball de recerca documental i de camp, s'ha elaborat un material didàctic d'EA pels nivells educatius de primària, secundària i preparatòria (l'equivalent al batxillerat més el 4t d'ESO) adequat al context de la zona.
Este trabajo aporta el diseño de un nuevo material de educación ambiental (EA), adecuado a los alumnos de la ciudad de Mexicali, capital de la Baja California (México), que se ajuste a las necesidades de estos teniendo en cuenta los escasos recursos de personal técnico y económico de que dispone la ONG Desarrollo Integral Comunitario de Mexicali A.C. Al finalizar el proyecto, después de un trabajo de investigación documental y de campo, se ha elaborado un material didáctico de EA para primaria, secundaria y preparatoria (equivalente al bachillerato más el 4º de ESO) adecuado al contexto de la zona.
This project provides the design of a new material for environmental education (EE) suitable for students in the city of Mexicali, the capital of Baja California (Mexico), which meets the needs of the poor resources o technical and economic provisions fo the NGO Desarrollo Integral Comunitario de Mexicali A.C. At the end of the project, after an extensive documentary reserach and flieldwork site, we has developed a material for (EE) primary, middle and hig school appropriate to the context of the area.
Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2013-02
504 - Ciències del medi ambient
Educació ambiental -- Mexicali (Méxic)
Educació ambiental -- Metodologia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
67 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_LauraRossinyolPinya_resum.pdf 3.594 MB PDF Resum
PFC_LauraRossinyolPinya.pdf 3.359 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters