To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/18953
Title: | Efectos genéticos y ambientales en la composición química de la judía: estudio de algunas moléculas relacionadas con el valor sensorial y nutritivo |
---|---|
Author: | Rivera Pinzano, Ana; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José; Ferreira, Juan José; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal -Beans--Spain -Mongetes -- Congressos |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |