To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/18950
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Ferrando, Montserrat |
dc.contributor.author | Rózek, Aleksandra |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Güell, Carme |
dc.date | 2011 |
dc.identifier.citation | Ferrando, M. [et al.]. Grape phenolic infusion into solid foods:studies on mass transfer and antioxidant capacity. A: International Congress on Engineering and Food. "Procedia Food Science". Athens: Elsevier, 2011, p. 1494-1501. |
dc.identifier.citation | 2211-601X |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.profoo.2011.09.221 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/18950 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Elsevier |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science/journal/2211601X/1 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Phenols. |
dc.subject | Indústria agroalimentària--Investigació |
dc.title | Grape phenolic infusion into solid foods:studies on mass transfer and antioxidant capacity |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |