Estado actual de pacientes trasplantados en edad pediátrica con más de 20 años de seguimiento
Gander, Romy
Espin-Basany, Eloy, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Bueno Recio, Francisco Javier, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2013
Descripció: 62 p.
Resum: L'objectiu d'aquest treball és analitzar els portadors d'un empelt hepàtic trasplantats en edat pediàtrica amb més de 20 anys de seguiment i per a això hem analitzat un total de 27 pacients. La principal indicació del trasplantament va ser l'atrèsia de vies biliars. S'han analitzat les complicacions quirúrgiques mèdiques i immunològiques, la immunosupressió, infecció per VHC, dades antropromètriques i adaptació social. Hem conclòs que la majoria dels pacients trasplantats en edat pediàtrica amb més de 20 anys d'evolució presenten una adaptació social excel·lent i pocs efectes adversos de la immunosupressió comparada amb la població adulta.
Resum: El objetivo de este trabajo es analizar a los portadores de un injerto hepático trasplantados en edad pediátrica con más de 20 años de seguimiento y para ello hemos analizado un total de 27 pacientes. La principal indicación del trasplante fue la atresia de vías biliares. Se han analizado las complicaciones quirúrgicas médicas e inmunológicas, la inmunosupresión, infección por VHC, datos antroprométricos y adaptación social. Hemos concluido que la mayoría de los pacientes trasplantados en edad pediátrica con más de 20 años de evolución presentan una adaptación social excelente y pocos efectos adversos de la inmunosupresión comparada con la población adulta.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Fetge ; Trasplantació



62 p, 13.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2013-04-15, darrera modificació el 2022-07-12



   Favorit i Compartir