Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/209325

Simulador de productivitat en una explotació lletera per dispositius mòbils
Ramos Morera, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Vera Rodríguez, Gonzalo
En un projecte anterior es va desenvolupar una aplicació web amb Java on s'implementava un simulador de granges de llet. L'objectiu d'aquest projecte és desenvolupar una interfície d'usuari per a dispositius mòbils que permeti interactuar amb les mateixes granges virtuals.
En un proyecto anterior se desarrolló una aplicación web en Java donde se implementaba un simulador de granjas de leche. El objetivo de este proyecto es desarrollar una interfaz de usuario para dispositivos móviles que permita interactuar con las mismas granjas virtuales.
In a previous project there was developed a web application in Java where a milk farm simulator was implemented. The target of the actual project is to develop a user interface for mobile devices to allow the users to interact with the same virtual farms.
03-04-2013
004 - Informàtica
Productivitat agrícola -- Processament de dades
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
96 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
RamosMoreraDavidR-ETISa2011-12.pdf 6.627 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem