Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17645

Millora de mètodes en una empresa frutícola
Franci Gómez, Arnau
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Campins Masriera, Juan Antonio
Aquest projecte consisteix en analitzar i millorar cadascuna de les diferents parts que constitueixen la línia de producció de una empresa dedicada a la confecció de fruita mitjançant tècniques específiques de la millora de mètodes i de la organització de la producció. L'objectiu del projecte és intentar augmentar la productivitat de l'empresa. Per aconseguir-ho s'intenta eliminar, combinar o simplificar algunes de les activitats realitzades dins de l'empresa. També s'han realitzat diferents propostes d'inversió per a l'automatització de la central.
Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses
Industrial efficiency
Eficiència industrial
Empreses -- Planificació
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem