Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17584
Título:
|
Estratègies per reduir la variabilitat en el pes de productes envasats fent servir tremuges intermèdies
|
Autor/a:
|
Márquez Tella, Sergi
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Estadística i Investigació Operativa; Grima Cintas, Pedro |
Abstract:
|
El treball exposa diferents estratègies per a utilitzar en els procesos d'envasatge
que utilitzen tremuges intermèdies per tal de reduir la variabilitat del pes dels envasos.
S'analitzen aleshores diferents casos de processos que envasen diferents tipus de productes.. La variabilitat en el pes final dels productes envasats es pot disminuir utilitzant tremuges intermèdies. El projecte consistirà es estudiar quina es la millor estratègia en funció de les característiques del producte a envasar |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística matemàtica -Experimental design -Procés -Tremuja -Envasatge -Disseny d'experiments -Classificació AMS::62 Statistics::62K Design of experiments |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem