Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/207129

Sistemes d'assistència a la conducció
Martínez Fernández, Alexis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Soler Ruiz, Vicenç
La proposta del projecte es basa en desenvolupar un conjunt d’eines que permetin a un sistema automòbil i a partir d’unes variables d’entrada, efectuar una acció sobre ell mateix on el criteri a avaluar serà el risc present que pateixi aquell vehicle dins l’entorn de circulació. Per a portar a terme totes aquestes funcions, ens cal avaluar el nostre entorn mitjançant tècniques de reconeixement de patrons i tenir una bona presa de decisions gràcies a la lògica difusa per a cercar una solució, si esdevé qualsevol tipus de situació de perill.
La propuesta del proyecto se basa en desarrollar un conjunto de herramientas que permitan a un sistema automóvil y a partir de unas variables de entrada, efectuar una acción sobre el mismo donde el criterio a evaluar será el riesgo presente que sufra un accidente aquel vehículo dentro de un entorno de circulación. Para llevar a cabo todas estas funciones habrá que evaluar nuestro entorno mediante técnicas de reconocimiento de patrones y tener una buena toma de decisiones gracias a la lógica difusa para buscar una solución, si sucede cualquier tipo de situación de peligro.
2013-02-20
004 - Informàtica
Automòbils -- Conducció -- Mesures de seguretat -- Automatització
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
53 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
MartinezFernandezAlexisR-ETISa2009-10.pdf 667.3 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters