Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/207062

Metodología para la resolución de problemas de optimización
Gutiérrez González, Airam Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Narciso Farias, Mercedes Elizabeth
El presente proyecto tiene como objetivo evaluar una metodología para la resolución de problemas de optimización. Para ello se utiliza el formalismo de modelado de Redes de Petri Coloreadas para representar un Sistema de Eventos Discretos, que describirá el problema de optimización a resolver. El caso de estudio a optimizar en este proyecto se conoce como Tiempo de Tránsito de Pasajeros, y se define como el tiempo que tarda un pasajero con escalas en recorrer el trayecto que va desde la puerta de embarque de llegada hasta la puerta de embarque de salida asignada.
El present projecte té com a objectiu avaluar una metodologia per a la resolució de problemes d'optimització. Amb aquesta finalitat es fa servir el formalisme de modelat d'esdeveniments de Xarxes de Petri Acolorides per tal de representar un Sistema d'Esdeveniments Discrets, que descriurà el problema d'optimització a resoldre. El cas d'estudi a optimitzar es coneix com a Temps de Trànsit de Passatgers, i es defineix com el temps que triga un passatger amb escales a recórrer el trajecte que va des de la porta d'embarcament d'arribada fins a la porta d'embarcament de sortida assignada.
2013-02-19
004 - Informàtica
Optimització combinatòria -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
81 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
GutierrezGonzalezAiramLuisR-ETISa2009-10.pdf 853.5 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters