Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/206911

Desenvolupament i gestió d'un entorn web pel Club Esportiu Futbol Sala Santpedor
Camprubí Torraguitart, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Soler Ruiz, Vicenç
Aplicació per al Club Esportiu Futbol Sala Santpedor, que no només contindrà les dades referents a les competicions a on juguen els equips de l’entitat, sinó que també serà un mitjà de comunicació per transmetre informació sobre les seves activitats. L’aplicació permetrà, a través de comentaris i enquestes, millorar la interactivitat tant amb els usuaris del Web com amb els jugadors del club. Per aconseguir-ho s’utilitzaran diverses tecnologies com HTML per l’estructuració de la pàgina, CSS per al seu disseny, MySQL per a la base de dades, PHP per poder transmetre les dades i JavaScript i ActionScript per aportar més dinamisme a la pàgina.
Aplicación para el Club Esportiu Futbol Sala Santpedor que no sólo contendrá los datos referentes a las competiciones donde juegan los equipos de la entidad, sino que también será un medio de comunicación para transmitir información sobre sus actividades. La aplicación permitirá, a través de comentarios y encuestas, mejorar la interactividad tanto con los usuarios del Web como con los jugadores del club. Par conseguirlo se utilizaran diversas tecnologías como HTML para la estructuración de la página, CSS para su diseño, MySQL para la base de datos, PHP para transmitir los datos y JavaScript y ActionScript para aportar más dinamismo a la página.
15-02-2013
004 - Informàtica
Clubs esportius -- Direcció i administració -- Automatització
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
78 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
CamprubiTorraguitartDavidR-ETIGa2009-10.pdf 1.259 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem