Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/206907

Gestor de recursos para ingenieros de producto de I+D
Cano Nieto, Diego
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Prim Sabrià, Marta
Aquest projecte presenta tot el desenvolupament d'una aplicació que neix d'una necessitat en un departament d'I+D localitzat en el sector de l'automòbil. Aquesta necessitat és una eina capaç de gestionar validacions de productes en les seves fases de desenvolupament. Aquests productes són motors elèctrics, que han de complir unes especificacions tècniques i unes exigències de qualitat molt severes. Amb aquesta finalitat es disenyen prototips, que posteriorment han de ser sotmesos a assajos de condicions reals en cambres. Un bon desenvolupament de producte passa per una bona comunicació entre totes les unitats implicades, i es aquí on intervé el nostre gestor, proveint informació actualitzada en tot moment.
El siguiente proyecto presenta todo el desarrollo de una aplicación que nace de una necesidad en un departamento de I+D localizado en el sector del automóvil. Esta necesidad es una herramienta capaz de gestionar validaciones de productos en sus fases de desarrollo. Estos productos son motores eléctricos, que deben cumplir unas especificaciones técnicas y unas exigencias de calidad muy severas. Para ello se diseñan prototipos, que posteriormente deben ser sometidos a ensayos de condiciones reales en cámaras. Un buen desarrollo de un producto pasa por una buena comunicación entre todas las unidades implicadas, es ahí donde interviene nuestro gestor, proveyendo información actualizada en todo momento.
15-02-2013
004 - Informàtica
Enginyeria de la producció -- Processament de dades
Productes nous -- Direcció i administració -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
59 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
CanoNietoDiegoR-ETIGa2009-10.pdf 2.513 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem