Simulador de productivitat en una explotació lletera
Espinosa Martin, Guillem
Vera Rodríguez, Gonzalo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 88 p.
Resum: El proyecto tiene como objetivo el desarrollo de una aplicación de simulación del proceso productivo en una explotación lechera para llevar a cabo las clases prácticas de la asignatura de Producción Bovina en la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Esta aplicación debe ser una herramienta para la formación de futuros profesionales del sector. Se requiere de un conjunto de tecnologías que resuelvan tres aspectos principales: la comunicación de diversos usuarios con el software de manera simultánea, la gestión de los datos del escenario de simulación y finalmente la propia simulación.
Resum: El projecte té com a objectiu el desenvolupament d'una aplicació de simulació del procés productiu en una explotació lletera per dur a terme les classes pràctiques de l'assignatura de Producció Bovina a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta aplicació ha de ser una eina per a la formació de futurs professionals del sector. Es requereix d'un conjunt de tecnologies que resolguin tres aspectes principals: la comunicació de diversos usuaris amb el programari de manera simultània, la gestió de les dades de l'escenari de simulació i finalment la pròpia simulació.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Ensenyament universitari ; Ensenyament assistit per ordinador



88 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir