Aplicació de catàlegs virtuals per a tablets amb sistema operatiu Android
Rigau Jimenez, Xavier
Guimarans Serrano, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 53 p.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte de final de carrera a l'empresa és el de desenvolupar una eina de catàlegs virtuals per a dispositius del tipus "tablet". Es desenvoluparà només la part client (la del tablet) i per el moment només serà compatible amb tablets amb la versió 3 d'Android o superior, tot i que no es descarta que en properes versions s'ampliarà per a que funcioni també en dispositius mòbils amb versions anteriors. La part servidora ja es té a l'empresa. Aquesta eina ha de servir per a que les empreses l'utilitzin com a suport de vendes, de tal manera que es puguin estalviar els costos que suposa la creació i constant renovació d'un catàleg en paper.
Resum: El objetivo de este proyecto de final de carrera en la empresa es el de desarrollar una herramienta de catálogos virtuales para dispositivos de tipo "tablet". Se desarrollará solo la parte cliente (la del tablet) y por el momento solo será compatible con tablets con la versión 3 de Android o superior, aun así no se descarta que el próximas versiones se ampliará para que funcione también en dispositivos móviles con versiones anteriores. La parte servidora ya se tiene en la empresa. Esta herramienta ha de servir para que las empresas la usen como soporte de ventas, de tal manera que se puedan ahorrar los costes que supone la creación y constante renovación de un catálogo en papel.
Resum: The goal of this end of degree project at the company is to develop a virtual catalogs tool for tablet devices. Only the client part (the application that will run on tablets) will be developed and actually it will be compatible just with tablet devices running Android 3 or later, but maybe in future versions it will also be compatible with phones running older Android versions. The server part has been already created by the company. This tool must be something that business can use to give sales support, so they can save the costs of creating and constantly updating a paper catalog.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari d'aplicació ; Desenvolupament



53 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir