Una Estrategia de desarrollo sostenible para la Eurorregión Pirineos-Mediterráneo : orientaciones básicas
Morata, Francesc
Cots Serra, Francesc (Institut Universitari d'Estudis Europeus)
Roca, David (Université de Perpignan. Centre d'Études et de Recherches sur les Transformations de l'Action publique)

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus & Generalitat de Catalunya 2007
Descripció: 74 p.
Resum: El estudio tiene por objeto formular los requisitos necesarios para poner en marcha una estrategia para el desarrollo sostenible de la Eurorregión Pirineo-Mediterráneo. Este es un proyecto de cooperación transfronteriza regional promovido por el ex presidente de la Generalitat, Honorable Sr. Pasqual Maragall, que, además de Cataluña, incluye Aragón, Islas Baleares, Languedoc-Roussillon y Midi-Pyrénées. En la Unión Europea hay más de 70 eurorregiones, que ha sido creadas por regiones o entidades locales, o ambos.
Resum: L'estudi té per objecte formular els requisits necessaris per posar en marxa una estratègia per al desenvolupament sostenible de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània. Aquest és un projecte de cooperació transfronterera regional promogut per l'expresident de la Generalitat, Honorable Sr Pasqual Maragall, que, a més de Catalunya, inclou Aragó, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus. A la Unió Europea hi ha més de 70 euroregions, que ha estat creades per regions o entitats locals, o ambdós.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Governança Multinivell a la Unió Europea, "EUgov". Monografies
Col·lecció: Informes del CADS ; 3
Document: Llibre
Matèria: Cooperació transfronterera ; França ; Espanya



74 p, 886.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Grup de Recerca en Publicitat i Relacions Públiques (GRP)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir