Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/16991
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor.author | Alegre Tort-Martorell, Inés |
dc.date | 2011-12 |
dc.identifier.citation | Alegre, I. Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari. "TECA: Tecnologia i ciència dels aliments", Desembre 2011, vol. 13, núm. 2, p. 42-45. |
dc.identifier.citation | 1137-7976 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/16991 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses |
dc.subject | Social responsibility of business |
dc.subject | Empreses socials |
dc.title | Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |