Trombosis Valvular Protésica No Obstructiva : ¿es realmente una entidad banal?
Mutuberria Urdániz, María
Tornos Mas, Pilar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Ferreira-Gonzalez, Ignacio, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 66 p.
Resum: El objetivo de este estudio es valorar el pronóstico a corto y largo plazo de los pacientes diagnosticados de trombosis valvular protésica no obstructiva (TVPNO). Se han recogido los datos de una serie de casos diagnosticados de TVPNO en los últimos 14 años. El tratamiento inicial ha sido la anticoagulación, que ha sido menos eficaz para los trombos de mayor tamaño. Al alta, se indicó anticoagulación sola o con antiagregación sobreañadida. En el seguimiento a largo plazo se registraron más eventos adversos en el grupo con doble tratamiento (más recurrencia, eventos tromboembólicos y hemorragias).
Resum: L'objectiu d'aquest estudi és valorar el pronòstic a curt i llarg termini dels pacients diagnosticats de trombosi valvular protèsica no obstructiva (TVPNO). S'han recollit les dades d'una sèrie de casos diagnosticats de TVPNO en els últims 14 anys. El tractament inicial ha estat l'anticoagulació, que ha estat menys eficaç per als trombes més grans. A l'alta, es va indicar anticoagulació sola o amb antiagregació sobreafegida. En el seguiment a llarg termini es van registrar més esdeveniments adversos en el grup amb doble tractament (més recurrència, esdeveniments tromboembòlics i hemorràgies).
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Trombosi venosa



66 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir