Fracturas de escafoides carpiano : estudio retrospectivo en fracturas de polo proximal
Redó Gómez, David
Mir Bulló, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 33 p.
Resum: Con el objetivo de evaluar los resultados obtenidos en nuestra experiencia con las fracturas de polo proximal de escafoides carpiano nos dispusimos a analizar una serie de variables para constatar los resultados finales en estas fracturas, detectar fallos en nuestros protocolos de actuación y plantear puntos de mejora en su diagnóstico y tratamiento. Para ello se recogieron todos los pacientes diagnosticados de fractura de polo proximal de escafoides entre 2001 y 2007 y de entre ellos analizamos los resultados de aquellos que se intervinieron quirúrgicamente (n=20). Esto incluía tanto aquellos pacientes que presentaban fracturas agudas, así como las pseudoartrosis y los retrasos de consolidación.
Resum: . Per tal d'avaluar els resultats obtinguts a la nostra experiència amb les fractures . de pol proximal d'escafoides carpià ens vam disposar a analitzar un grapat de variables per constatar els resultats finals en aquestes fractures, detectar possibles errors en els nostres protocols d'actuació i plantejar punts de millora en el seu diagnòstic i tractament. Per fer això vàrem recollir tots els pacients diagnosticats de fractura de pol proximal d'escafoides entre 2001 i 2007 i entre tots ells vam analitzar els resultats dels que es van intervenir quirúrgicament (n=20). Això va incloure tan aquells pacients que presentaven fractures agudes com les pseudoartrosi i els retards de consolidació.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Escafoide-Fractures



33 p, 643.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir