Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/203258

Estudio de una nueva metodología de α-hidroxilación directa de β-cetoésteres catalizada por iterbio
Sierra Lorente, Miguel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química; Vallribera Massó, Adelina; Shafir, Alexandr
Aquesta memòria recull l'estudi realitzat sobre els paràmetres que influeixen en la α-hidroxilació directa de β-cetoesters catalitzada per metalls amb l'objectiu d'assolir una transformació més eficaç. Es van estudiar els paràmetres com la temperatura, metall, dissolvent, atmosfera, oxidant i additius. Es va estudiar l'abast del la reacció amb els paràmetres optimitzats utilitzant diferents β-cetoesters comercials o sintetitzats prèviament. Es va estudiar l'ee de la reacció utilitzant diferents β-cetoesters i complexos metàl•lics amb lligands quirals mitjançant HPLC.
Esta memoria recoge el estudio realizado sobre los parámetros que influyen en la α-hidroxilación directa de β-cetoésteres catalizada por metales con el objetivo de alcanzar una transformación más eficaz. Se estudiaron los parámetros como la temperatura, metal, disolvente, atmósfera, oxidante y aditivos. Se estudió el alcance del la reacción con los parámetros optimizados utilizando diferentes β-cetoésteres comerciales o sintetizados previamente. Se estudió el ee de la reacción utilizando diferentes β-cetoésteres y complejos metálicos con ligandos quirales mediante HPLC.
06-2011
54 - Química
Catàlisi
Compostos carbonílics
Oxidació
Catalitzadors metàl·lics
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
86 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
TRM_MiguelSierraLorente.pdf 1.349 MB PDF Treball de màster

Mostrar el registro completo del ítem