Evaluación de la analgesia postoperatoria en la artroplastia primaria de rodilla
Cano Peral, Esther
Ribera Canudas, María Victoria, dir.
Armengol Carrasco, Manuel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 59 p.
Resum: III. Estudio descriptivo prospectivo diseñado para evaluar la analgesia postoperatoria de los pacientes sometidos a artroplastia de rodilla. Se comparon dos técnicas analgésicas (epidural y bloqueo femoral) y se analizaron los efectos secundarios e incidencias asociadas a cada una de las técnicas. Los resultados mostraron un grado de satisfacción elevado en nuestros pacientes. Ambas técnicas ofrecieron un buen control analgésico tras ATR, aunque los valores de EVA recogidos fueron discretamente menores en el grupo que recibió analgesia epidural. El grupo epidural presentó mayor incidencia de retención urinaria. No se encontraron complicaciones graves, pero sí se recogieron incidencias asociadas al catéter epidural.
Resum: IV. Estudi descriptiu prospectiu disenyat per evaluar l'analgèsia postoperatòria en pacients sotmessos a astroplàstia de genoll. Es van comparar dues técniques analgésiques (epidural i bloqueig femoral) i es van analitzar els efectes adversos i les incidències associades a cada una de les tècniques. Els resultats van mostrar un alt grau de satisfacció en els nostres pacients. Amdues tècniques van oferir un bon control analgèsic, malgrat que els valors de EVA recollits al grup epidural van ser discretament menors. El grup epidural va presentar una major incidència de retenció urinària. No vam trobar complicacions, perì sí incidéncies associades al catéter epidural.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Reumatisme articular degeneratiu, Genolls, Dolor,Analgèsia



59 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2023-03-29



   Favorit i Compartir