Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/199351

Síndrome SAPHO: Revisión clínica y radiológica
Sallés Lizarzaburu, Meritxell
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Tena Marsà, Xavier; Olivé Marqués, Alejandro
La síndrome SAPHO és una entitat clínica i radiològica que combina la sinovitis, l’acné, la pustulosis, la hiperostosis i la osteïtis. En aquesta sèrie es recullen les característiques clíniques de 52 malalts i es revisen les exploracions complementàries realitzades, principalment la gammagrafia òssia i la tomografia computada. Després d’analitzar les característiques radiològiques de la tomografia computada trobem un denominador comú: l’esclerosi, les erosions i la hiperostosi. La concordància amb els resultats d’altres sèries, recolze aquesta síndrome com una entitat ben definida clínica i radiològica.
El Síndrome SAPHO es una entidad clínicoradiologica que combina sinovitis, acné, pustulosis, hiperostosis y osteítis. En esta serie se recogen las características clínicas de 52 pacientes y se revisan las exploraciones complementarias realizadas, principalmente la gammagrafía osea y la tomografía computarizada. Después de analizar las características radiológicas de la tomografía computarizada encontramos un denominador común: la esclerosis, las erosiones y la hiperostosis. La homogeneidad con los resultados de otras series da soporte a este síndrome como una entidad bien definida, clínica y radiológicamente.
06-07-2012
616.5 - Pell. Dermatologia clínica
Artritis psoriàsica
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
31 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-SallesLizarzaburu.pdf 878.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem