Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/199340

Viremia por citomegalovirus y relación con en el pronóstico de los enfermos VIH con < de 50 linfocitos
Puig Asensio, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Falcó Ferrer, Vicenç
La introducció del tractament antirretroviral d´alta eficàcia ha contribuït a reduir dràsticament la incidència global de la malaltia per CMV en pacients VIH. A l´era actual, els coneixements sobre el significat clínic de la virèmia per CMV són escassos. L´objectiu del present estudi restrospectiu és estudiar la prevalença de la replicació per CMV en pacients amb la infecció per VIH i & de 50 limfòcits CD4, i avaluar l´impacte que té la replicació de CMV (mitjançant la tècnica quantitativa de PCR) en el pronòstic d´aquests malalts.
La introducción del tratamiento antiretroviral de alta eficacia contribuyó a reducir drásticamente la incidencia global de enfermedad por CMV en pacientes VIH. En la etapa actual, el conocimiento sobre el significado clínico de la viremia por CMV es escaso. El objetivo del presente estudio restrospectivo es estudiar la prevalencia de replicación por CMV en pacientes con infección por VIH y & de 50 linfocitos CD4 y evaluar el impacto que tiene la replicación de CMV (mediante la técnica cuantitativa de PCR) en el pronóstico de estos enfermos.
06-07-2012
616.9 - Malalties infeccioses i contagioses. Febres
Sida, Infeccions per citomegalovirus, Rinitis
Citomegalovirus, Malalties de la retina, Sida
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
16 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-PuigAsensio.pdf 637.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem