Eficacia y Seguridad del tratamiento con Tocilizumab en pacientes con Artritis Reumatoide
Acosta Colman, María Isabel
Marsal Barril, Sara, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Fonollosa Pla, Vicent, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 80 p.
Resum: L'artritis reumatoide (AR) és una malaltia inflamatòria crònica de caràcter sistèmic que afecta de manera preferent a les articulacions. El tractament de l'AR ha canviat de forma radical en l'última dècada. Això és a causa del desenvolupament de nous tractaments biològics dirigits contra molècules directament implicades en la patogènesi de l'AR. Un d'aquests tractaments és el Tocilizumab (RoACTEMRA ®) un anticòs monoclonal humanitzat que bloqueja l'acció de la Interleucina-6. TCZ ha estat aprovat recentment per al tractament de l'AR. El present projecte té com a objectiu avaluar la seguretat i eficàcia de TCZ en pacients amb AR inclosos en l'assaig clínic ACT-SURE (MA21573), provinents de la consulta externa monogràfica de pacients amb AR de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Resum: La artritis reumatoide (AR) es una enfermedad inflamatoria crónica de carácter sistémico que afecta de forma preferente a las articulaciones. El tratamiento de la AR ha cambiado de forma radical en la última década. Esto es debido al desarrollo de nuevos tratamientos biológicos dirigidos contra moléculas directamente implicadas en la patogénesis de la AR. Uno de estos tratamientos es el Tocilizumab (RoACTEMRA®) un anticuerpo monoclonal humanizado que bloquea la acción de la Interleucina-6. TCZ ha sido aprobado recientemente para el tratamiento de la AR. El presente proyecto tiene como objetivo evaluar la seguridad y eficacia de TCZ en pacientes con AR incluidos en el ensayo clínico ACT-SURE (MA21573), provenientes de la consulta externa monográfica de pacientes con AR del Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Artritis reumatoide



80 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir