Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/14966

Gestió d'un magatzem recanvis industrial
Cabrera Gallimó, Francesc
Universitat Oberta de Catalunya
El treball final de carrera tracta l'estudi i disseny de la gestió d'un magatzem, en particular enfocat a un magatzem de recanvis d'una empresa de caire industrial, que a banda d'utilitzar els materials per a realitzar el manteniment dels equips productius també els necessita per a la construcció d'automatismes per a la automatització del procés productiu. L'estudi esta enfocat a una posterior parametrització e implementació mitjançant SAP R/3, ja que aquest ERP és una de les eines més potents que existeixen al mercat mundial per la gestió de magatzems, amb el valor afegit d'integrar el sistema de emmagatzematge amb la resta de àrees funcionals de l'empresa.
El trabajo final de carrera trata el estudio y diseño de la gestión de un almacén, enfocado particularmente a un almacén de recambios de una empresa de carácter industrial, que además de utilizar los materiales para realizar el mantenimiento de los equipos productivos también los necesita para la construcción de automatismos para la automatización del proceso productivo. El estudio esta enfocado a una posterior parametrización e implementación mediante SAP R/3, ya que este ERP es una de las herramientas más potentes que existen en el mercado mundial para la gestión de almacenes, con el valor añadido de integrar el sistema de almacenamiento con el resto de áreas funcionales de la empresa.
This final degree thesis deals with the study and design of a tool to manage a warehouse. The study is focused on a further parameterization and implementation using SAP R/3, as this ERP is one of the most powerful tools that exist in the world market for warehouse management.
04-07-2012
-SAP R/3
-magatzem
-almacén
-warehouse
-SAP R/3
-SAP R/3
-SAP R/3
-SAP R-3 (Programes d'ordinador)
-SAP R/3 (Programas de ordenador)
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document