Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/198735

Listeriosis invasiva en un hospital general: rasgos diferenciales de los pacientes con cáncer
Granados Maturano, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Segura Porta, Ferran
Aquest estudi es va dissenyar amb l’objectiu de comparar les característiques dels malalts amb càncer respecte als malalts sense càncer, amb listeriosis invasiva. No es van detectar diferencies en les característiques basals dels malalts. La forma de presentació més freqüent en els malalts oncològics va ser la bacterièmia, i en els malalts no oncològics, la infecció del sistema nerviós central. El grup de malalts amb càncer va tenir un mortalitat superior. Cap de les diferencies va ser estadísticament significativa, probablement pel baix nombre de malalts, però les dades coincideixen amb la literatura.
Este estudio se diseñó con el fin de comparar las características de los enfermos con cáncer y las de los enfermos sin cáncer, y listeriosis invasiva. No se observaron diferencias significativas en las características basales de los enfermos. La forma de presentación más frecuente en los enfermos oncológicos fue la bacteriemia, mientras que en los enfermos sin cáncer fue la infección del sistema nervioso central. El grupo de enfermos con cáncer tuvo una mayor mortalidad. Ninguna de estas diferencias fueron estadísticamente significativas, probablemente por el pequeño número de enfermos, pero coinciden con lo publicado en la literatura.
27-06-2012
616 - Patologia. Medicina clínica. Oncologia
Listeriosi, Càncer
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
15 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
TR-GranadosMaturano.pdf 57.84 KB PDF

Mostra el registre complet del document