To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/11841

Disseny i implementació d'un sistema de pagament de connexió internet;
Design and implementation of a payment system to obtain Internet connection Diseño e implementación de un sistema de pago de conexión a internet Disseny i implementació d'un sistema de pagament de connexió a Internet
Bonadona i Berdala, Xènia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Perez Garcia, David
Català: Aquest projecte s'ha dut a terme amb el treball realitzat a l'empresa Telmicom Ingenieros SLL. El seu objectiu ha estat dissenyar un sistema de pagament per obtenir connexió a Internet. Aquest producte està pensat per ser utilitzat en diferents establiments sempre que disposin de connexió a Internet pròpia com Ciber-cafès, hotels, aeroports o càmpings. Aquest dispositiu permet a l'usuari poder seleccionar una tarifa, introduir l'import en monedes i automàticament el sistema imprimeix un tiquet amb tota la informació necessària i accepta la connexió a Internet des d'un PC. El producte es complementa amb una interfície d'usuari que permet modificar les tarifes, tenir un control de la recaptació parcial i total, escollir el tipus de monedes acceptades i el seu mode de funcionament. El producte també inclou un sistema de control de la recaptació, per tal que el sistema enviï la recaptació al servidor de Telmicom. En aquesta memòria es descriuen tant la part electrònica com mecànica del producte i també s'explica com s'organitza i funciona el codi del programa del microcontrolador i el codi del programa de configuració.
Castellano: Este proyecto se ha llevado a cabo con el trabajo realizado en la empresa Telmicom Ingenieros SLL. Su objetivo ha sido diseñar un sistema de pago para obtener conexión a Internet. Este producto está pensado para ser utilizado en diferentes establecimientos siempre que dispongan de conexión a Internet propia como Cibercafés, hoteles, aeropuertos o campings. Este dispositivo permite al usuario seleccionar una tarifa, introducir el importe en monedas y automáticamente el sistema imprime un ticket con toda la información necesaria y acepta la conexión a Internet desde un PC. El producto se complementa con una interface de usuario que permite modificar las tarifas, tener un control de la recaudación parcial y total, escoger el tipo de monedas aceptadas y su modo de funcionamiento. El producto también incluye un sistema de control de la recaudación para que el sistema envíe la recaudación al servidor de Telmicom. En esta memoria se describen tanto la parte electrónica como mecánica del producto y también se explica cómo se organiza y funciona el código del programa del microcontrolador y el código del programa de configuración.
English: This project was carried out with the work inside the company Telmicom Ingenieros SLL. Their goal has been to design a payment system to obtain Internet connection. This product is intended to be used in establishments provided with Internet connection as cyber-cafes, hotels, airports or campings. This device allows the user to select a price-time, enter the amount in coins and the system automatically prints a receipt with all necessary information and accepts the Internet connection from a PC. The product includes a user interface that allows modifying the rates, to have control of partial and total revenue, to choose the type of coins accepted and the operation mode. The product also includes a control system of revenues, so the system sends the revenues to the Telmicom's server. This report describes both the electronic and mechanical product and how organized and operates the microcontroller program code and program code configuration.
-Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Comerç electrònic
-Electronic funds transfers
-Electronic commerce
-Electronic Engineering
-Software
-Electronic Circuits
-Digital Communication
-Ingeniería Electrónica
-Programario
-Circuitos electrónicos
-Comunicaciones digitales
-Moneda electrònica
-Comerç electrònic
Research/Master Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters