Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/13164
Título:
|
Desarrollo de la metodología analítica para la caracterización de vinos
|
Autor/a:
|
Bacaicoa Rodriguez, Ana
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Carral Mahia, Eva Mª |
Abstract:
|
S’ha desenvolupat un mètode amb Tetraborat de Sodi per l’anàlisis de 20 polifenols en el vi, els més abundants, mitjançant l’electrofòresis capilar (CE) amb raigs UV. Aquest anàlisis s’ha realizat a través d’un electrolit conegut com buffer. Es parteix del fet de que el mètode per realitzar aquest anàlisis ja està optimitzat i per tant s’efectuarà la validació d’aquest mitjançant un calibratge Pseudomatrix-matched i un anàlisis de la repetitivitat de una mostra de vi. També s’ha començat a optimitzar un nou buffer per l’acomplament de CE amb l’espectofotometria de masses (MS), ja que el ja optimitzat buffer Tetraborat de Sodi no és una solució volàtil i per tant no es adequat per aquesta finalitat. Finalment s’ha pogut validar el mètode proposat amb resultats satifactoris i s’ha arribat a unes conclussions prèvies per l’acomplament de CE amb MS. |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia -Wine--analysis -Vi -- Anàlisi |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor:
|
Universitat Politècnica de Catalunya
|
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem