Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/14283

Disseny i implementació de la base de dades d'un sistema de control energètic
Calzado Pamplona, Marta
Universitat Oberta de Catalunya
Donada la necessitat a nivell europeu d'aconseguir un control energètic, la Comunitat Europea vol implementar una aplicació que permeti la generació de dades estadístiques de l'ús de l'energia. El projecte consisteix en desenvolupar la primera fase d'aquesta aplicació: una base de dades que permeti emmagatzemar tota la informació necessària per la generació de dades estadístiques sobre l'ús de l'energia. A nivell general, la funció de la Base de Dades ha de ser la de guardar tota la informació necessària per entendre i fer actuacions per millorar el consum energètic, així com per a guardar l'històric del mateix. De la mateixa manera, ha de permetre guardar la informació dels clients, comptadors, centraletes de distribució, centrals de producció, etc., permitint realitzar amb aquesta informació diferents consultes habituals com el consum mig de tots els clients, la línia que ha estat més carregada a nivell d'energia consumida, etc.
Dada la necesidad a nivel europeo de conseguir un control energético, la Comunidad Europea quiere implementar una aplicación que permita la generación de datos estadísticos del uso de la energía. El proyecto consiste en desarrollar la primera fase de esta aplicación: una base de datos que permita almacenar toda la información necesaria para la generación de datos estadísticos sobre el uso de la energía. A nivel general, la función de la Base de Datos debe ser la de guardar toda la información necesaria para entender y realizar actuaciones para mejorar el consumo energético, así como para guardar el histórico del mismo. Del mismo modo, debe permitir guardar la información de los clientes, contadores, centralitas de distribución, centrales de producción, etc., Permitiendo realizar con esta información diferentes consultas habituales como el consumo medio de todos los clientes, la línea que ha sido más cargada a nivel de energía consumida, etc.
22-06-2012
bases de dades
bases de datos
databases
Database design
Bases de dades -- Disseny
Bases de datos -- Diseño
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem