Acceleració d'operacions SQL en GPU
Llunell Gómez, Jaume
Moure, Juan C
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 66 p.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és avaluar la tecnologia GPU per determinar si pot ser útil en el sector de les bases de dades. En concret s'utilitza el problema específic de les consultes analítiques amb la finalitat de intentar obtenir un temps de resposta més ràpid. Per aconseguir-ho s'executa el benchmark estàndard TCP-H per poder realitzar la comparació entre tres sistemes de gestió de bases de dades CPU amb un altre implementat per GPU.
Resum: El objetivo principal de este proyecto es evaluar la tecnología GPU para determinar si puede ser útil en el sector de las bases de datos. En concreto se utiliza el problema específico de las consultas analíticas con la finalidad de intentar obtener un tiempo de respuesta más rápido. Para conseguirlo se ejecuta el benchmark estándar TPC-H para poder realizar la comparación entre tres sistemas de gestión de bases de datos CPU con otro implementado para GPU.
Resum: The main goal of this project is to evaluate GPU technology with the purpose of determining if it can be useful in the database sector. I have chosen the specific problem of the analytical queries to try to reduce their response time. In practice, I have used the standard benchmark TPC-H to compare three database management systems based on CPU with another one implemented for GPU.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Bases de dades ; Gestió ; Processament de dades



Projecte
66 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-09-15



   Favorit i Compartir