Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/196726

Integració d'un business intelligence en un ERP
Galera Sánchez, Diego
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Vanrell i Martorell, Maria I.
Aquest projecte mostra la importància que pot tenir un sistema basat en Business Intelligence, dins d’una empresa o organització, donant una eina per augmentar la competitivitat, treballant les dades que s’obtenen dels diferents sistemes de gestió que hi ha dins l’empresa. Aquest gran nombre de dades històriques les transformarem per formar una base de dades de qualitat, i les explorarem per tal d’extreure’n informació útil en format gràfic, per ajudar a la pressa de decisions per part dels directius.
Este proyecto muestra la importancia que puede tener un sistema basado Business Intelligence, dentro de una empresa u organización, dando una herramienta para aumentar la competitividad, trabajando los datos que se obtienen de los diferentes sistemas de gestión que hay dentro de la empresa. Este gran número de datos históricos las transformaremos para formar una base de datos de calidad, y las exploraremos para extraer información útil en formato grafico, para la ayuda en la toma de decisiones por parte de los directivos.
This project shows the importance that a Business Intelligence based system may have inside a company or an organization, giving a tool to increase competitiveness, working the data obtained from the different systems from the company. This huge number of historical data is going to be transformed, to form a quality database, and explored to extract useful information in a graphic format, in order to help the management to take decisions.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2011-09
004 - Informàtica
Empreses petites i mitjanes -- Direcció i administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Decisió, Presa de -- Processament de dades
Sistemes d'informació per a la gestió
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
78 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_DiegoGaleraSanchez_presentacio.pdf 2.023 MB PDF Presentació
PFC_DiegoGaleraSanchez.pdf 1.723 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters