Integració d'un business intelligence en un ERP
Galera Sánchez, Diego
Vanrell i Martorell, Maria Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 78 p.
Resum: Aquest projecte mostra la importància que pot tenir un sistema basat en Business Intelligence, dins d'una empresa o organització, donant una eina per augmentar la competitivitat, treballant les dades que s'obtenen dels diferents sistemes de gestió que hi ha dins l'empresa. Aquest gran nombre de dades històriques les transformarem per formar una base de dades de qualitat, i les explorarem per tal d'extreure'n informació útil en format gràfic, per ajudar a la pressa de decisions per part dels directius.
Resum: Este proyecto muestra la importancia que puede tener un sistema basado Business Intelligence, dentro de una empresa u organización, dando una herramienta para aumentar la competitividad, trabajando los datos que se obtienen de los diferentes sistemas de gestión que hay dentro de la empresa. Este gran número de datos históricos las transformaremos para formar una base de datos de calidad, y las exploraremos para extraer información útil en formato grafico, para la ayuda en la toma de decisiones por parte de los directivos.
Resum: This project shows the importance that a Business Intelligence based system may have inside a company or an organization, giving a tool to increase competitiveness, working the data obtained from the different systems from the company. This huge number of historical data is going to be transformed, to form a quality database, and explored to extract useful information in a graphic format, in order to help the management to take decisions.
Nota: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses petites i mitjanes ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Recursos informatius ; Decisió, Presa de ; Sistemes d'informació per a la gestió



Projecte
78 p, 1.6 MB

Presentació
28 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir