Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196540

Fascitis eosinofílica. A propósito de 13 casos.
Grados Cànovas, Dolors
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Tena Marsà, Xavier; Olivé Marqués, Alejandro
Es tracta de la descripció d'una sèrie de 13 pacients amb fascitis eosinofílica diagnosticats en un hospital universitari entre 1989 i 2009. És una síndrome esclerodermiforme que es caracteritza per induració cutània i engruiximent i inflamació de la fàscia profunda. Es descriuen les característiques clíniques, el tractament rebut i l'evolució de 9 homes i 4 dones, amb una edat mitjana de 50 anys. Es va realitzar biòpsia profunda en tots els casos i els canvis van ser compatibles amb fascitis eosinofílica. Les característiques descrites en aquesta sèrie no difereixen de les descrites per altres autors.
Se trata de la descripción de una serie de 13 pacientes con fascitis eosinofílica diagnosticados en un hospital universitario entre 1989 y 2009. Es un síndrome esclerodermiforme que se caracteriza por induración cutánea y engrosamiento e inflamación de la fascia profunda. Se describen las características clínicas, el tratamiento recibido y la evolución de 9 hombres y 4 mujeres cuya edad media era de 50 años. Se realizó biopsia profunda en todos los casos y los cambios fueron compatibles con fascitis eosinofílica. Las características descritas en la presente serie no difieren de las de otros autores.
11-06-2012
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
Esclerodèrmia, Reumatisme
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
34 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR-GradosCanovas.pdf 409.9 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem