Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196455

Pàgina web pel Club Bellaterra
Martínez Mariné, Eric
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Blabia Girau, Daniel
El projecte sorgeix per oferir als socis del Club Bellaterra un nou servei per tal que puguin sentir-se més pròxims al Club. Es tracta d'una web que es vol que sigui d’un ús simple, amigable i confortable. Es vol mantenir informat a tot visitant dels serveis i instal·lacions que ofereix el Club, a més de comunicar notícies d’interès per tal d’atreure tant a nous visitants com als socis, els quals tindran accés a zones reservades per a ells: un fòrum, un taulell d’anuncis, un sistema de reserva on-line de pistes per a pàdel i tenis i una galeria de fotografies.
El proyecto surge para ofrecer a los socios del Club Bellaterra un nuevo servicio para que puedan sentirse más próximos al Club. Se trata de una web que se quiere que sea de uso simple, amigable y confortable. Se quiere mantener informados a los visitantes sobre los servicios e instalaciones que ofrece el Club, además de comunicar noticias de interés, para atraer tanto a nuevos visitantes como a los socios, quienes tendrán acceso a zonas reservadas para ellos: un foro, un tablón de anuncios, un sistema de reserva online de pistas para pádel y tenis, y una galería de fotografías.
A new web for an sports club.
06-06-2012
004 - Informàtica
Clubs esportius -- Administració -- Processament de dades
Pàgines web -- Disseny
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
51 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
MartinezMarineEricR-ETIGa2009-10.pdf 634.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem