Pàgina web pel Club Bellaterra
Martínez Mariné, Eric
Blabia Girau, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 51 p.
Resum: El projecte sorgeix per oferir als socis del Club Bellaterra un nou servei per tal que puguin sentir-se més pròxims al Club. Es tracta d'una web que es vol que sigui d'un ús simple, amigable i confortable. Es vol mantenir informat a tot visitant dels serveis i instal·lacions que ofereix el Club, a més de comunicar notícies d'interès per tal d'atreure tant a nous visitants com als socis, els quals tindran accés a zones reservades per a ells: un fòrum, un taulell d'anuncis, un sistema de reserva on-line de pistes per a pàdel i tenis i una galeria de fotografies.
Resum: El proyecto surge para ofrecer a los socios del Club Bellaterra un nuevo servicio para que puedan sentirse más próximos al Club. Se trata de una web que se quiere que sea de uso simple, amigable y confortable. Se quiere mantener informados a los visitantes sobre los servicios e instalaciones que ofrece el Club, además de comunicar noticias de interés, para atraer tanto a nuevos visitantes como a los socios, quienes tendrán acceso a zonas reservadas para ellos: un foro, un tablón de anuncios, un sistema de reserva online de pistas para pádel y tenis, y una galería de fotografías.
Resum: A new web for an sports club.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Clubs esportius ; Administració ; Processament de dades ; Pàgines web ; Disseny



51 p, 619.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-07, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir