Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196453

Gestión y contabilización de facturas en formato Facturae
Monteagudo Palacios, Juana
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
Este proyecto se inició con el objetivo de incluir una nueva funcionalidad en el módulo de Finanzas de ekon, el ERP que comercializa la empresa UNIT4. La nueva funcionalidad debía permitir registrar, visualizar y contabilizar facturas electrónicas. El entorno de desarrollo ha sido karat 8.0, la plataforma tecnológica que se utiliza en UNIT4 para añadir nuevas funcionalidades estándar a sus productos o personalizarlos para cada cliente. Dichas funcionalidades se codifican en Java, ya que es el lenguaje de programación en el que se ha desarrollado karat 8.0.
Aquest projecte es va iniciar amb l'objectiu d'incloure una nova funcionalitat en el mòdul de Finances d'ekon, l'ERP que comercialitza l'empresa UNIT4. La nova funcionalitat havia de permetre registrar, visualitzar i comptabilitzar factures electròniques. L'entorn de desenvolupament ha estat karat 8.0, la plataforma tecnològica que s'utilitza a UNIT4 per afegir noves funcionalitats estàndard als seus productes o personalitzar-los per cada client. Aquestes funcionalitats es codifiquen en Java, ja que és el llenguatge de programació en el qual s'ha desenvolupat karat 8.0.
Development of a new feature for the Finance module of ekon, the ERP of UNIT4 company. The new functionality should allow recording, viewing and accounting of electronic invoices. The development environment has been karat 8.0, the technology platform that is used at UNIT4. These features are coded in Java.
06-06-2012
004 - Informàtica
Comptabilitat -- Processament de dades
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
83 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
MonteagudoPalaciosJuanaR-ETIGa2009-10.pdf 1.562 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem