Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/196282

WebServer 2.0 : motor de integración
Vázquez López, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui),
En la empresa Unit4 se dispone de un Web Server codificado en Visual Basic que ha quedado desfasado y obsoleto de forma que lo que se desea es migrarlo a un lenguaje de programación actual y potente y eliminar restricciones de software que tiene ahora, además de mejorar el rendimiento. Este proyecto se refiere al desarrollo de este nuevo servidor.
A l’empresa Unit4 es disposa d'un Web Server codificat en Visual Basic que es considera que està desfassat i obsolet, de manera que el que es desitja és fer una migració a un llenguatge de programació més actual i potent i a més eliminar restriccions de software necessari que té ara aquest servidor a més de millorar el seu rendiment. Aquest projecte consisteix en el desenvolupament d'aquest nou servidor.
The UNIT4 company uses a Web Server coded in Visual Basic that has become outdated and obsolete so that what is wanted is to migrate to a current and more powerful programming language, in order to avoid software restrictions and to improve its performance. This project does refers to the development of this new server.
28-05-2012
004 - Informàtica
Servidors web -- Administració
Servidors web -- Programes d'ordinador
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
VazquezLopezAlbertoR-ETISa2010-11.pdf 1.559 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem